2009-03-02 18:11:27• hírek • Szatmar.ro

Ilie mégsem lesz a Terek focistája

Az egykori román válogatott támadó nem ment át az orvosi teszteken.

Adrian Ilie, az 54-szeres román válogatott csatár, mégsem tér vissza a pályára az orosz Terek Groznij csapatában, mivel nem ment át a Németországban elvégzett orvosi teszteken.

 

„Számítottam rá, hogy nem lesznek jók az eredményeim", nyilatkozta a Steaua, a Galatasaray és a Valencia korábbi csatára. „A sérüléseim miatt döntöttem úgy négy éve, hogy befejezem a labdarúgó-pályafutásomat, így számítottam a rossz eredményre."

Mint arról mi is beszámoltunk, az orosz bajnokságban szereplő csecsen Terek Groznij vezetői meggyőzték a korábbi labdarúgót, hogy a csapat színeiben térjen vissza a zöld gyepre. Ezen szándékukat azonban Ilie szervezete nem támogatta.

„Nagyra becsülöm a Terek vezetőinek a szándékát, ám beletörődtem abba, hogy nem fogok többé játszani. Szívesen segítem azonban a klubot bármilyen más téren", mondta Ilie.

Nos, a lecke fel van adva, az ügynökként tevékenykedő egykori sztár máris szerezhet egy csatárt, mivel Vjacseszlav Groznij vezetőedző nemrégiben még örvendezett, hogy Ilie, Arthuro és Igor Sevcsenko között milyen versengés lesz majd a csapatba kerülésért.

Nézze meg Ilie egy korábbi, remekbe szabott gólját.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: